HUSACIE HODY

Hlavná sezóna husacích hodov sa začína „Dňom otvorených dverí“, ktorý sa koná na prelome augusta a septembra. Týmto dňom sa ulicami Slovenského Grobu začína vznášať vôňa pečených husí, ktorú tu môžete cítiť až do Vianoc. Hoci je jeseň hlavnou sezónou, na dobrej husacine si u nás môžete pochutnať počas celého roka.

Zavrite si oči a… predstavte si… voňavá, dozlatista upečená hus… mastené zemiakové lokše… dusená červená kapusta… a pred tým všetkým, jemná, slaným rôsolom poliata husacia pečienka podávaná s čerstvým (u nás upečeným) grobským chlebíkom…

Zbiehajú sa Vám slinky? Príjmite naše pozvanie a príďte si tieto grobské špeciality vychutnať do našej reštaurácie. Tešíme sa na Vašu návštevu!

Loading...

Rezervácie husacích hodov:

mobil : +421 905 478 264, +421 918 507 241
e-mail: info@penzionkarolina.sk

MENU: HUSACIE HODY / GROBSKÉ ŠPECIALITY / PRÍLOHY / DEZERTY >>